Επανέρχεται το σενάριο... Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 08:30
UPD:10:37
USA TODAY Sports/Nelson Chenault
A- A A+

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ και το σενάριο επιστροφής του στην Ευρώπη ολοένα και μεγαλώνει. Κι από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και πάλι δυναμικά για την απόκτηση του χαρισματικού σκόρερ.

Εδώ και καιρό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον ομογενή παίκτη, αλλά ο ίδιος από την ώρα που έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκαθάρισε πως θα εξαντλήσει κάθε δυνατό χρονικό περιθώριο προκειμένου να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Από τις αρχές του καλοκαιριού ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας άσος αναζητεί κι εξακολουθεί να το κάνει ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει πετύχει το στόχο του και ο χρόνος πιέζει αφάνταστα.

Μάλιστα, φέρεται ο ίδιος να επαναπροσέγγισε τον Ολυμπιακό για να μάθει εάν εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων». Κι εφόσον οι Πειραιώτες τον ενημέρωσαν ότι η «πόρτα παραμένει ανοικτή», αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση που το όνειρο του ΝΒΑ για τον παίκτη εξαφανιστεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το οριστικό στην υπόθεση, αλλά μόνο και μόνο ότι οι δύο πλευρές «επανήλθαν», αυτό σημαίνει ότι τίποτα, πια, δεν είναι απίθανο. Οι διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστούν και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί εάν θα επέλθει συμφωνία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις