Υπογράφει εντός της ημέρας στην ΑΕΚ ο Αμραμπάτ

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 09:53
UPD:10:34
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Μία σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας η ΠΑΕ΅ΑΕΚ, καθώς ο Νορντίν Αμραμπάτ αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Με τον τρόπο αυτό, έστω και με κάποια καθυστέρηση, θα κλείσει η υπόθεση της μεταγραφής του Μαροκινού διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε απασχολήσει και το 2018 την ελληνική ομάδα, αλλά τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, καθώς η Αλ Νασρ του είχε προσφέρει περισσότερα χρήματα και τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Ο 34χρονος άσος βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο (14/08) στην Αθήνα, αλλά λόγω της γιορτής της Παναγίας θα περάσει εντός της ημέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να «σφραγίσει» και τυπικά την προφορική συμφωνία που έχει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο παίκτης θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο (21-22/08), αν και όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του όλο αυτό το διάστημα στη Σαουδική Αραβία έκανε κανονικά προπονήσεις και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις