Πρόταση «μαμούθ» για την αγορά του Εμπαπέ ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 10:05
UPD:10:19
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μποαμ» στη μεταγραφική περίοδο, προσφέροντας ένα μυθικό ποσό στην Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Κιλιάν Εμπαπέ, φέρεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «Parisien» η διοίκηση των «μερένγκες» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 117 εκατ. ευρώ στους «πρωτευουσιάνους», προσφορά που μπορεί να φτάσει και τα 150 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πώλησης του Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Παρότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ακόμη συμβόλαιο με την Παρί, το μέλλον του στο «Παρκ ντε Πρενς» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο ίδιος δεν έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση της διοίκησης για την επέκταση της συνεργασίας τους, δείγμα του ότι τα πάντα είναι ανοικτά.

Στο παρελθόν ο Εμπαπέ έχει μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα της. Δεν αποκλείεται η ώρα αυτή να έφτασε, καθώς όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του 21χρονου άσου ύψους 117 εκατ. ευρώ.

Η προσφορά τους, μάλιστα, μπορεί να φτάσει και τα 150 εκατ. ευρώ, εφόσον πωληθεί στην Άρσεναλ ο Μάρτιν Έντεγκαρντ, τον οποίο οι διοικούντες την Ρεάλ κοστολογούν περίπου στα 40 εκατ. ευρώ.

Ο Εμπαπέ αναμένεται την Δευτέρα (16/08) ν΄ ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του, έτσι ώστε να τελειώσει αυτή η έντονη φημολογία-σεναριολογία του τελευταίου διαστήματος γύρω από το τ΄ όνομά του.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του χθεσινοβραδινού (14/08) αγώνα της Ligue 1 με την Στρασμπούρ, μερίδα των φιλάθλων της Παρί αποδοκίμασε το νεαρό σταρ, με αφορμή την καθυστέρηση που υπάρχει από την πλευρά του ν΄ απαντήσει αναφορικά με το μέλλον του. 

Ο ίδιος, πάντως, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο 4-2 στο «Παρκ ντε Πρενς».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις