Premier League: Τσέλσι και Λέστερ δεν... έμειναν στα τρόπαια που κατέκτησαν

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 19:20
UPD:19:24
REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Με... κεκτημένη ταχύτητα από τα τρόπαια που κατέκτησαν πρόσφατα, Τσέλσι και Λέστερ μπήκαν... με δεξί και στο πρωτάιθλημα της Premier League, επικρατώντας με 3-0 και 1-0 των Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς αντίστοιχα.

Τρία 24ωρα μετά την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης, η Τσέλσι δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία νίκησε άνετα με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αλόνσο και Πούλισικ στο πρώτο μέρος έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο», το οποίο «σφράγισε» στο 58΄ ο Τσαλομπάχ.

Μετά το Super Cup Αγγλίας, η Λέστερ επιβλήθηκε με 1-0 της Γουλβς με το γκολ του Βάρντι στο πρώτο μέρος. Ντεμπούτο με τους «λύκους» έκανε ο Ζοζέ Σα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραούλ Χιμένες ξεκίνησε στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων περίπου ενέα μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στο ματς με την Άρσεναλ (20/22/2020).

Γουότφορντ και Έβερτον πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες με 3-2 και 3-1 επί των Άστον Βίλα και Σαουθάμπτον, με την Έβερτον πριν από τον αγώνα να αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του κορωνοϊού, αλλά και στο 97ο του Χίλσμπορο.

Τέλος, το μοναδικό «διπλό» έως τώρα στην 1η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος σημείωσε η Μπράιτον, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 της Μπέρνλι, η οποία, μάλιστα, προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με τον Τακόφσκι.

Στο τελευταίο 20λεπτο, όμως, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τους Μοπά και Μακ Άλιστερ (73΄ και 78΄) φτάνοντας στην ολική ανατροπή του σκηνικού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις