Προβληματικός ξανά ο Παναθηναϊκός, 1-1 με το ΑΠΟΕΛ

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:11
UPD:23:16
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Σε ένα ακόμη φιλικό ματς, το πέμπτο στη σειρά, ο Παναθηναϊκός απέτυχε να πάρει τη νίκη. Το τελικό 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ φανέρωσε γι΄ άλλη μια φορά την έλλειψη ποιοτικών λύσεων στο «τριφύλλι», που οδεύει προς την πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς παίκτες... πρώτης γραμμής.

Οι «πράσινοι» είχαν προβλήματα και στις στημένες φάσεις, ενώ επιθετικά δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν υπήρχε ο παίκτης που θα μπορούσε να σκοράρει. 

Μετά το πρώτα 15 λεπτά, ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σκόραρε τελικά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού από στημένη φάση στο 21ο λεπτό. Οι Κύπριοι το εκτέλεσαν με πάσα, έκαναν τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Θεοδώρου να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη στιγμή για το τριφύλλι ήρθε στο 43΄ μετά από σέντρα του Βιγιαφάνιες και τον Ενγκμπακοτό να πιάνει το πλασέ στον αέρα, αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.  

Στην πρώτη φάση του β΄ μέρους ο Χατζηγιοβάνης, έκανε μια ωραία ενέργεια, πάσαρε στον Καμπετσή, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (76’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (84’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Ρούμπεν (84’ Σαβιέρ), Μαουρίσιο (71’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (72’ Μπουζούκης), Ενγκμπακοτό (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος (46’ Καμπετσής).

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Τσεμπάκε (64’ Λουντέμο), Καρό, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, (64’ Σάντος) Εφραίμ (77’ Εντονγκαλά), Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Θεοδώρου (85’ Κατσαντώνης), Κβιλιτάια (85’ Γουίλερ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις