«Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν θέλει να φύγει από την Ίντερ»

Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 17:59
UPD:18:02
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Η επικείμενη αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου (Τσέλσι) και η φημολογούμενη πρόταση της Τότεναμ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο της Ίντερ, που βλέπει την ομάδα του αντί να ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League, ν΄ αποδυναμώνεται.

Το δημοσίευμα των «Times», σύμφωνα με το οποίο οι διοικήσεις των Λοδρέζων και των πρωταθλητών Ιταλίας, βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στους «πετεινούς» έναντι περίπου 70 εκατ. ευρώ, με επιπλέον ορισμένα μπόνους, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Ένας από τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν ο ατζέντης του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, Αλεχάντρο Κααμάνιο, ο οποίος μίλησε στο «TyC Sports» και ξεκαθάρισε: «Ο Λαουτάρο είναι ευτυχισμένος στην Ιντερ και στην Ιταλία. Η απόφασή του είναι να μείνει. Η σχέση του με την Ιντερ, είναι τέλεια.

Ο Λαουτάρο είναι ήρεμος. Είναι αλήθεια, ότι υπήρξαν προσφορές, αλλά σήμερα είναι άνετος και θα καθίσουμε να συζητήσουμε για το μέλλον».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις