Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τη ΝΚ Λοκομοτίβα

Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 23:16
UPD:23:22
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην κροατική ΝΚ Λοκομοτίβα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας. 

Στο 18΄ η Λοκομοτίβα πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Κατσαβέντα έξω απ’ την περιοχή (από λάθος του Ρούμπεν), που κατέληξε στο «παραθυράκι» του Διούδη.

Στο 39΄ ο Κατσαβέντα ανέτρεψε τον Βέλεθ στην περιοχή από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη κι ο τελευταίος ευστόχησε ένα λεπτό αργότερα από τα έντεκα βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Χουάνκαρ έκλεψε την μπάλα κι έβγαλε διαγώνια, μπαλιά 40 μέτρων στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πέρασε τον γκολκίπερ και σε άδεια εστία έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, αλλά δεν βρήκε πολλούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ιδίως μετά την έξοδο του Χατζηγιοβάνη στο 54΄.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά τις πολλές αλλαγές, με τον Σαβιέρ να χάνει ακόμη μία καλή ευκαιρία στο 86΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, από λάθος συνεννόηση του Σάρλια με τον Σερπέζη (μεγαλύτερη η ευθύνη στη φάση του Κροάτη), ο Αρτίστικο μπήκε στην πορεία της μπάλας και ισοφάρισε σε 2-2, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις