Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μπένος

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2007 13:50
A- A A+

Την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Β' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μπένος. Χθες ο κ.Μπένος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο ενημέρωσε για την απόφασή του να μη διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του στη Βουλή.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπένος σε δήλωσή του, ήθελε να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση την κατάλληλη στιγμή και προσθέτει ότι οι πολιτικοί «έχουμε χρέος να διατηρούμε ψηλά και ανέπαφο το πολιτικό φορτίο που συσσωρεύουμε».

Ο κ. Μπένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και ευχαρίστησε τον Κώστα Σημίτη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Δήλωσε δε, ότι ευγνωμονεί την Πολιτική γιατί τον έκανε «καλύτερο άνθρωπο».

Όπως είπε, συζήτησε διεξοδικά το θέμα της αποχώρησή του από την πολιτική με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τιτάνιο το έργο που έχει αναλάβει ο κ. Παπανδρέου. Δηλώνει επίσης πίστη στην προσπάθειά του Γιώργου Παπανδρέου και υπόσχεται ότι θα είναι «πάντα παρών ως απλός πολίτης στους δύσκολους αγώνες που έρχονται».

Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Παπανδρέου για την κατανόηση που έδειξε στην απόφασή του, αλλά και στο θετικό συμβολισμό της.

«Είναι δύσκολο που φεύγω (από την πολιτική), καταλήγει ο κ. Μπένος, σημειώνοντας ωστόσο πως «αν έμενα θα ήταν οδυνηρό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή