Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Ντιαλό

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 00:29
UPD:00:38
A- A A+

Μία εντελώς απρόβλεπτη τροπή πήρε η υπόθεση της μεταγραφής του Άλφα Ντιαλό στον Παναθηναϊκό.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα ο Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε για 3 χρόνια στο «τριφύλλι», ωστόσο, με αίτημά του προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ζήτησε ν΄ αποδεσμευτεί άμεσα!

Με το που υπέγραψε και ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» ο 23χρονος, έγινε γνωστό ότι δεν θα παρέμενε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά θα δινόταν κάπου δανεικός για έναν χρόνο, έτσι ώστε ν΄ αποκτήσει εμπειρίες και να επιστρέψει στην αθηναϊκή ομάδα πιο έτοιμος για να διεκδικήσει μία θέση στην πεντάδα της.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η συμφωνία του με τους «πράσινους» είχε κλείσει όταν ήταν προπονητής ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος αποχώρησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, δεν τον είχε στα πλάνα του, ανάγκασε τον παίκτη να ζητήσει από τη διοίκηση της ΚΑΕ να «σπάσει» το συμβολαιό του, έτσι ώστε να επιλέξει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, χωρίς να δεσμεύεται από κάπου/

Ο Ντιαλό ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Λαυρίου στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Σερέλη μέχρι τους τελικούς της Basket League, έχοντυας 12.6 πόντους (56% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 65% στις βολές), 5.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:36 σε 33 αγώνες του πρωταθλήματος.

Πλέον, τον τελικό λόγο θα έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που δεν αναμένεται να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη, εκτός κι αν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή... στροφή στην υπόθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις