Ήρθε για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Μισλέν

Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 19:38
UPD:19:43
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

'Ετοιμη να κάνει μία σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (4/08) έφτασε στην Αθήνα ο Γάλλος δεξιός μπακ, Κλεμάν Μισλέν, ο οποίος αφού περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 24χρονος παίκτης είναι ο «εκλεκτός» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας έχει αρκετές παραστάσεις στα γήπεδα της Γαλλίας, ενώ προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με την φανέλα της Λανς (28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις).

Είναι επίσης διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ το συμβόλαιό του με τη Λανς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο ίδιος, όμως, φέρεται να ζήτησε μεταγραφή, μιας κι αποτελεί δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ζόναταν Κλάους. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ, ενώ έχει περάσει και από την Αζαξιό.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Λανς ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας μετρά 54 συμμετοχές, μ΄ ένα γκολ και 7 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις