«Τινάζει τη μπάνκα» η Τσέλσι με τα 130 εκατ. ευρώ που προσφέρει για τον Λουκάκου

Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 19:02
UPD:19:05
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Αποφασισμένη να προσφέρει «γη και ύδωρ» προκειμένου να φέρει ξανά στο Λονδίνο τον Ρομέλου Λουκάκου είναι η Τσέλσι.

Με τη σύμφωνη γνώμη και του Τόμας Τούχελ, οι πρωταθητές Ευρώπης όχι μόνο δεν δείχνουν να πτοούνται από τη διπλή άρνηση της Ίντερ στις αντίστοιχες προτάσεις που της έκαναν για τον Βέλγο διεθνή στράικερ, αλλά ετοιμάζονται να «τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα» για να κλείσει το deal.

Το «όχι» των πρωταθλητών της Serie A στην προσφορά των 100 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο που κατέθεσε σε δύο... δόσεις η Τσέλσι πείσμωσε τους Λονδρέζους, που θ΄ αυξήσουν το ποσό στα 130 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής "AS", το οποίο αναπαρήγαγε και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο αγγλικός σύλλογος από ώρα σε ώρα ετοιμάζεται να καταθέσει τη νέα βελτιωμένη πρόταση, ελπίζοντας ότι θα είναι... η τρίτη και φαρμακερή.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, εφόσον έρθουν σε συμφωνία με την Ίντερ, στη συνέχεια θα επιδιώξουν να δελεάσουν τον Βέλγο να πει το "ναι", κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου με 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις