Συγχαρητήρια από Κ.Μητσοτάκη και Ν.Δένδια στον Τεντόγλου

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 09:41
UPD:09:51
REUTERS/ANDREW BOYERS
A- A A+

Ο Μίλτος Τεντόγλου συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας το... άλμα της ζωής του στην τελευταία του προσπάθεια.

Τα συγχαρητήρια δεν σταμάτησαν από τότε προς τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο απ΄ όλους τους φορείς του αθλητισμού και της Πολιτείας.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσιοτάκης με ανάρτησή του στα socioal media συνεχάρη τον κορυφαίο άλτη του κόσμου: «Με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον θαυμασμό όλων μας. Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα, πιο μακριά, πιο ψηλά. Συγχαρητήρια Μίλτο και σ' ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες!», αναφέρει το tweet του πρωθυπουργού.

Σε ανάλογο ύφος και το tweet του υπουργού εξωτερικών, Νίκου Δένδια: «O Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε, σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός παράγοντας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις