Νίκη στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός με Φένλο

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 19:35
UPD:19:40
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων του στην Ολλανδία με νίκη 5-3 επί της Φένλο στα πέναλτι (2-2 κ.α), στο παιχνίδι-θεσμό προς τιμήν του «Χέρμαν Τέεβεν».

Στο 10ο λεπτό η Φένλο προηγήθηκε με τον Σβεν Μπράκεν. Από μπαλιά 35 μέτρων του Κόγκλιν, ο Φερχέιγεν κατέβασε την μπάλα, προσπέρασε στο ένας με έναν τον Κώτσιρα και σέντραρε χαμηλά, ο Διούδης έδιωξε την πρώτη προσπάθεια του Μπράκεν, αλλά ο ίδιος στο ριμπάουντ άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 38΄, όταν ο Μαουρίσιο βρήκε τον Ιωαννίδη στην πλάτη των αμυντικών, εκείνος άφησε στον Καρλίτος που σέντραρε με ακρίβεια προς τον Αϊτόρ, ο οποίος ισοφάρισε με την... πλάτη.

Δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ενγκμπακοτό πήρε την μπάλα σε θέση βολής κι έκανε το 2-1.

Στο 72΄, από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού και σέντρα-σουτ του Ρέμερ, ο Φαν Ρούιγεν με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα, ο οποίος οδηγήθηκε στα πέναλτι, προκειμένου να δοθεί σε μία απ' τις δύο ομάδες το τρόπαιο «Χέρμαν Τέεβεν».

Εκεί οι «πράσινοι» ήταν απόλυτα εύστοχοι, ο Ξενόπουλος απέκρουσε το τρίτο πέναλτι και ο Παναθηναϊκός νίκησε με συνολικό σκορ 7-5.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις