Η Τότεναμ δίνει 50 εκ. ευρώ για τον Ρομέρο της Αταλάντα

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 02:50
A- A A+

Η Τότεναμ βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την Αταλάντα για τον Κριστιάν Ρομέρο και φέρεται να έχει προσφέρει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ για να επιταχύνει τη συμφωνία, αλλά η «Θεά» ζήτησε χρόνο για να βρει αντικαταστάτη.

Ο Sky Sport Italia αναφέρει ότι οι «μπεργκαμάσκι» ζητούν χρόνο για να βρουν έναν νέο σέντερ μπακ που θα αντικαταστήσει τον Ρομέρο, αλλά οι «Σπερς» βιάζονται κι έχουν προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τη μεταγραφή του Αργεντινού αμυντικού, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα, που κατάκτησε τον τίτλο.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ισχυρίζεται ότι η Αταλάντα έχει έναν κατάλογο τριών πιθανών αντικαταστατών, καθώς συνεχίζονται οι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων σχετικά με τον Ρομέρο.

Η Τότεναμ θέλει να έχει τον Ρομέρο διαθέσιμο πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 15 Αυγούστου, γι΄ αυτό και νέες συναντήσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ρομέρο επιστρέφει από τις διακοπές του το Σάββατο (31/7) αύριο και τη Δευτέρα καλείται να προπονηθεί με τους «Μπεργκαμάσκι», αλλά ο 23χρονος, ο οποίος προσχώρησε στην Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι, φέρεται να ελπίζει να ενταχθεί στην Τότεναμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις