Ο Σέρχιο Ράμος προσαρμόζεται στο Παρίσι με ένα ρολόι 118 χιλιάδων ευρώ

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 00:38
UPD:00:41
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Ο Σέρχιο Ράμος αρχίζει να προσαρμόζεται στο Παρίσι. Και για να μη ... χάσει χρόνο εξοπλίζεται αμέσως, όπως αναφέρει η AS, με ένα ρολόι 118 χιλιάδων ευρώ. Μια πραγματική σπανιότητα, ένα συλλεκτικό αντικείμενο για γνώστες με ... σχεδόν απεριόριστη πιστωτική κάρτα.

Επομένως, το καλοκαίρι του Ράμος συνεχίζεται μεταξύ επιλογών του παρελθόντος και τεχνολογίας. Πριν από λίγες ημέρες ο Ανδαλουσιανός αμυντικός μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στα κοινωνικά μέσα του, στο οποίο καυχιόταν για ένα vintage αυτοκίνητο.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, επέστρεψε προκειμένου να συζητηθεί για μια από τις τελευταίες ιδιοτροπίες του, με την οποία γιόρτασε την άφιξή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλωστε, η άφιξή του στα διάσημα αποδυτήρια της ομάδας του Παρισιού δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την παρουσία ειδών πολυτελείας.

Επίσης, επειδή το να παίζεις στην ομάδα μιας από τις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας απαιτεί ένα συγκεκριμένο γούστο. Ακόμη, επειδή οι νέοι συμπαίκτες του χαρακτηρίζονται ακριβώς από την επίδειξη αυτού του τύπου ρούχων, ο Σέρχιο Ράμος δεν θα έμενε ποτέ πίσω.

Ως εκ τούτου, ο Ισπανός δεν ήθελε να υστερεί κι επέλεξε ένα ρολόι Patek Philippe Nautilus Perpetual, ένα από τα πιο περιζήτητα κοσμήματα στην αγορά πολυτελείας και πάνω από όλα απόκτημα από αθλητές κι εξέχουσες προσωπικότητες.

Μένει να καταλάβουμε πώς ένα ρολόι μπορεί να κοστίζει σχεδόν όσο ένα διαμέρισμα στούντιο. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό και με μπλε καντράν. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, αντιπροσωπεύει «μια αυθεντική συμμαχία μεταξύ αθλητισμού και κομψότητας χάρη στην παρουσία του περίφημου "διαμετρήματος 240 με αυτόματη φόρτωση"».

Με αυτό το ρολόι ο Σέρχιο Ράμος μπορεί επίσης να κολυμπήσει στην πισίνα ή να κάνει μια βουτιά από το γιοτ του, καθώς μπορεί να αντέξει σε βάθος έως και 60 μέτρα. Και δεν χρειάζεται ούτε να δώσει μεγάλη προσοχή στο ντύσιμο: το ρολόι προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους ρούχων, χάρη σε έναν απλό αλλά κομψό σχεδιασμό.

Ο Ράμος δεν θα είναι ο μόνος που φορά ένα πολυτελές ρολόι στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, αν οι ποδοσφαιριστές του γαλλικού συλλόγου δεν είναι οι μόνοι μόνιμοι πελάτες αυτής της πολυτελούς μάρκας. Όπως αναφέρει η AS, υπάρχουν αρκετά γνωστά πρόσωπα από όλο τον κόσμο όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Αντρέα Πίρλο και ο Γεράρδ Πικέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις