Με το ΟΑΚΑ αρχίζει η υλοποίηση του έργου για τις κάμερες στα γήπεδα

Αρχή με ΟΑΚΑ ακολουθούν άλλα 21 γήπεδα
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2007 15:43
UPD:16:10
A- A A+

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας στα γήπεδα. Αύριο Πέμπτη, στις 09:30 π.μ., σε χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου (Φουαγιέ), παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, θα συγκεντρωθούν εκπρόσωποι και μηχανικοί των εμπλεκομένων φορέων, για την έναρξη υλοποίησης του έργου που αφορά την τοποθέτηση των συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας αγωνιστικών χώρων (κάμερες).

Συγκεκριμένα θα παρίστανται εκπρόσωποι - μηχανικοί, της Γ.Γ.Α., του Ο.Α.Κ.Α., της αναδόχου εταιρείας SPACE HELLAS Α.Ε., καθώς και εκπρόσωποι του ομίλου ΟΤΕ (OTE, OTENET, HELLAS SAT), που θα μετάσχουν στα έργα υποδομής τηλεπικοινωνιών και μέλη της ομάδας στήριξης του έργου.

Σκοπός της συνάντησης, ο συντονισμός των αντιστοίχων υπηρεσιών, για την έναρξη των εργασιών στο 1ο από τα 22 συνολικά γήπεδα, όπου θα εγκατασταθούν αντίστοιχα συστήματα.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, στο χώρο που θα εγκατασταθεί το ένα εκ των δύο Εθνικών Κέντρων Εποπτείας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στόχος είναι το Ο.Α.Κ.Α. να είναι πλήρως θωρακισμένο για τον τελικό του Champions League που θα γίνει στις 23 Μαΐου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις