ΓΣΕΕ: Αυθαίρετες και επιλήψιμες αποφάσεις του διοικητή του ΟΑΕΔ

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2007 18:04
A- A A+

«Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του Διοικητή του ΟΑΕΔ στη διαχείριση των χρημάτων του ΛΑΕΚ τον οδηγεί σε αυθαίρετες και επιλήψιμες αποφάσεις.

Ετσι, όπως εν κρυπτώ αποφάσισε για τη μεταφορά ποσού 160 εκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά του ΛΑΕΚ στον λογαριασμό ταμιακής διαχείρισης του ΟΑΕΔ, πάλι εν κρυπτώ προσπαθεί πίσω από μια δήθεν ανακοίνωση του ΟΑΕΔ και του ΛΑΕΚ -χωρίς να απαντήσει ουσιαστικά στα πότε και πού αποφασίστηκε η μεταφορά του συγκεκριμένου ποσού- να διαχύσει τις προσωπικές του ευθύνες... Καμία απόφαση δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα η Επιτροπή Διαχείρισης ΛΑΕΚ για μεταφορά πόρων του ΛΑΕΚ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΟΑΕΔ.

Οφείλει ο κ. Γ. Βερναδάκης να κατανοήσει ότι πρέπει να λειτουργεί με θεσμικές διαδικασίες, δεν είναι διαχειριστής εν λευκώ των χρημάτων του ΛΑΕΚ και του ΟΑΕΔ, δεν του επιτρέπεται να επικαλείται ανύπαρκτες αποφάσεις και τελικά ότι οι διαδικασίες που επιλέγει να λειτουργήσει είναι πέραν των νομίμων», σχολίασε το μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης ΛΑΕΚ και αναπληρωτής Γραμματέας της ΓΣΕΕ Μανώλης Κοντοπάνος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή