Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η εθνική ομάδα στίβου κατέλυσε στο Ολυμπιακό Χωριό

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 20:16
UPD:20:29
REUTERS/NAOKI OGURA
A- A A+


Στον χώρο όπου διαμένει η ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα κατέλυσε σήμερα η ελληνική αποστολή του στίβου, που άφησε το Μισάτο για το Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κάνουν την προπόνησή τους σε δύο κέντρα προετοιμασίας, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, που θα είναι και η μοναδική επαφή τους με την πόλη.

Άπαντες είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν στο Ολυμπιακό Χωριό και να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο των διοργανωτών.

Τις πρώτες εντυπώσεις της από τις εγκατατάσεις έκανε γνωστές η Κατερίνα Στεφανίδη. «Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε όλους τους χώρους, ωστόσο τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα και άνετα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όπου μετείχα. Έχουμε το εστιατόριο δίπλα μας και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεωφορείο. Από αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και των υπολοίπων εγκαταστάσεων», είπε η Στεφανίδη.

Οι αγώνες στίβου αρχίζουν την Παρασκευή 30 Ιουλίου και πρώτες στη μάχη της πρόκρισης ρίχνονται οι Ραφαέλα Σπανουδάκη (100μ) και Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις