Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στον Μαραθώνα Αττικής και στον Όρμο Παναγιάς

Απεβίωσε επιβάτης σκάφους αναψυχής στην Πύλο
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 22:56
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μαραθώνα Ν. Αττικής, 78χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Σάρτης Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 54χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακόμη, ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πύλου, ότι 62χρονος αλλοδαπός επιβάτης ιδιωτικού σκάφους αναψυχής σημαίας Γερμανίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, ενώ το σκάφος βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον του λιμένα Μαραθόπολης.

Στό σημείο απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΣΤΕΛΛΑ” Σ.Π. 273, με τη συνδρομή των οποίων ο 62χρονος αποβιβάστηκε στον λιμένα Μαραθόπολης. Στη συνέχεια, ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή