Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειο-ανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι. Ανεμοι: Νοτιο-ανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Το βράδυ, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα παροδικών βροχών. Ανεμοι: Βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι που το βράδυ θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ στα βόρεια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Ανεμοι: Βορειο-ανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδες το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις στη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ, που στις νοτιότερες περιοχές θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, κυρίως το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώες στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Ανεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή