Θλάση α΄ βαθμού ο Μπουχαλάκης, αγώνας δρόμου για τη Νέφτσι

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 22:32
UPD:22:53
Eurokinissi Sports/ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πήρε μια Πύρρειο νίκη απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, καθώς στις ήδη αρκετές ελλείψεις του πριν τον αγώνα (Τικίνιο, Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Φορτούνης), προστέθηκαν άλλες δύο κατά τη διάρκειά του.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, Μαντί Καμαρά, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 43ο λεπτό, ενώ νωρίτερα (18΄) ένας άλλος ποδοσφαιριστής της μεσαίας γραμμής, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, γινόταν αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Ο Κρητικός διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δεξιό γαστροκνήμιο και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (28/7, 22:00) θεωρείται τουλάχιστον αμφίβολη.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Καμαρά, ενδεχόμενη απώλεια και του Μπουχαλάκη αφήνει τον Πέδρο Μαρτίνς με πολλά «ανοιχτά μέτωπα» στη μεσαία γραμμή, στα οποία ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να δώσει τις κατάλληλες λύσεις.

Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παραβρέθηκε απόψε στον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της, στου Ρέντη.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο «ισχυρός άνδρας» του πρωταθλητή Ελλάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, στους οποίους ευχήθηκε υγεία και ταυτόχρονα τους επισήμανε ότι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τον κορονοϊό.

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος», είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας», συμπλήρωσε ο Έλληνας εφοπλιστής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις