Φιλικός της Μπαρτσελόνα με Γιουβέντους τον Αύγουστο

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 21:33
UPD:21:42
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Οι ομάδες ανδρών και γυναικών της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν στο «Gamper Trophy» στις 8 Αυγούστου, όπως επιβεβαίωσαν οι «μπιανκονέρι».

«Το καλοκαίρι της Γιουβέντους έγινε πολύ πιο συναρπαστικό, με μια διπλή πρόκληση: στις 8 Αυγούστου, οι "μπιανκονέρι" θα αναμετρηθούν με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" για το Gamper Trophy», αναφέρει η επίσημη δήλωση της Γιουβέντους.

«Υπάρχει μια υπέροχη καινοτομία: θα είναι μια διπλή πρόκληση. Οι ομάδες των γυναικών θα αντιμετωπίσουν πρώτα η μία την άλλη, προτού δουν τις δύο ανδρικές να μπαίνουν στο γήπεδο. Στις 21:30, η Γιουβέντους του Μαξ Αλέγκρι και η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο».

Οι "Μπιανκονέρι" και οι "Μπλαουγκράνα" έχουν συχνά αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο στο Champions League (η πιο πρόσφατη συνάντηση ήταν την περασμένη σεζόν), ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν στο Gamper Trophy: η προηγούμενη, στις 24 Αυγούστου 2005, τελείωσε 2-2 με γκολ των Ντελ Πιέρο, Τρεζεγκέ, Ινιέστα και Φαν Μπρόκχορστ, πριν οι «μπιανκονέρι» πάρουν τη νίκη στα πέναλτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις