Μάντσεστερ Σίτι: Πλησιάζει ο Κέιν στο «Ετιχαντ»

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:10
UPD:11:10
Pool via REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

«Φουντώνει» όλο και περισσότερο τα τελευταία 24ωρα η φημολογία περί «γάμου» ανάμεσα στην Μάντεστερ Σίτι και στον Χάρι Κέιν.

Όπως μετέδωσε την Παρασκευή (24/07) η εφημερίδα «Sun», η Τότεναμ έδωσε το οκ στον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, με το δημοσίευμα να προσθέτει ότι το ποσό της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 185 εκατ. ευρώ!

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα πρόκειται για την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά τα 222 εκατ. ευρώ που είχε καταβάλει το 2017 η Παρί στην Μπαρτσελόνα για να πάρει τον Νεϊμάρ από τους Καταλανούς.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 27χρονος επιθετικός θ΄ αμείβεται από τους πρωταθλητές Αγγλίας με 467.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή το ετήσιο συμβόλαιό του θα φτάσει περίπου τα 24 εκατ. ευρώ!

Ο Κέιν φέρεται να έχει παραδεχθεί στο στενό του περιβάλλον και συγκεκριμένα στο περιθώριο του γάμου του αδελφού του, για το επικεόμενο deal με την Σίτι, τονίζοντας πως είναι πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους που συμμετέχει.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις