ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσιτουρίδης γιατί δεν εγγυήθηκε την περιουσία των ταμείων;

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007 19:51
A- A A+

«Καταρρέει η επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου με τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου, επικαλούμενος σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" http://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18813&m=N09&aa=1 .

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με τη χθεσινή του ομιλία στην ΟΝΝΕΔ προσπάθησε να καλύψει ένα καλά κρυμμένο σχέδιο το οποίο έχει δύο πυλώνες και αφετηρία το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Ευθυμίου, στο διάστημα μεταξύ του "σπασίματος" των ομολόγων εγγυημένης απόδοσης και της αγοράς των δομημένων ομολόγων, υπήρξε ένα πολυποίκιλο πλέγμα μεσαζόντων, με πρωτοφανείς προμήθειες σε βάρος των εργαζομένων, του ασφαλιστικού συστήματος και των συντάξεων.

Επίσης, ο κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες των ταμείων δεν οφείλονται σε θεσμική ανεπάρκεια αλλά σε επιλογές της κυβέρνησης, ενώ κληθείς να σχολιάσει δήλωση του υπουργού Απασχόλησης ότι οι εργαζομενοι δεν πρέπει να ανησυχούν για τις συντάξεις τους, τις οποίες εγγυάται η κυβέρνηση, απάντησε ότι ο κ. Τσιτουρίδης θα έπρεπε να εξηγήσει γιατί δεν εγγυήθηκε την περιουσία των ταμείων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή