Ισόπαλος (1-1) ο Παναθηναϊκός με την Τααβόν

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 22:21
UPD:22:22
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αλ Τααβόν της Σαουδικής Αραβίας, ο πρώτος για τους «πράσινους» στην Ολλανδία.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε προβλήματα, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, στη δημιουργία, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ενάντια στη ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 38΄ μετά από συνεργασία του Μακέντα με τον Χατζηθεοδωρίδη, ατομική ενέργεια και σουτ του Κατερινιώτη μπακ, που βρήκε πρώτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, από λάθος της άμυνας οι Σαουδάραβες έκλεψαν την μπάλα με τον Φαϊντόντ και ο Μαβαμπά με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε τα 9/11 της ομάδας του, αφήνοντας στο γήπεδο μόνο τους Αλεξανδρόπουλο και Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός έγινε λίγο πιο λειτουργικός μπροστά, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 60’, καθώς το πλασέ του 21χρονου επιθετικού κόντραρε, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ.

Στο 89’ το «τριφύλλι» έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία με πλασέ του Καμπετσή, που απέκρουσε στη γωνία του ο γκολκίπερ της Αλ Τααβόν Κάσιο, με το τελικό 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις