Europa Conference League: Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Βελέζ θα επιδιώξει η ΑΕΚ

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 09:58
UPD:10:05
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Στη μάχη του νεοσύστατου Europa Conference League μπαίνει απόψε (22/07, 21:30) η ΑΕΚ, η οποία θ΄ αντιμετωπίσει την Βελέζ σε ουδέτερη έδρα, στο Σαράγεβο, με προφανή στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου και με νέο προπονητή στον πάγκο της η Ένωση αναμένεται να στηριχτεί κυρίως σε παίκτες της περυσινής ομάδας, που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς όπως έχει φανεί μέχρι τώρα ο Μιλόγεβιτς εκτιμά πως οι νεοαποκτηθέντες δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το αρχικό σχήμα.

Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες εξαιρέσεις όπως οι Αραούχο και Βράνιες, που έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με βάση τα εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκαν, ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός δεν προβλέπεται να τους δώσει αμέσως φανέλα βασικού, μιας και δεν έχουν προπονηθεί σχεδόν καθόλου με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που έχει δουλέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, με τους Τσιντώντα κάτω από τα δοκάρια (ο Στάνκοβιτς έχει κάνει λίγες προπονήσεις μετά την περιπέτεια με τη φλεγμονή στον αγκώνα), τους Μπακάκη και Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας και τους Τζαβέλλα, Σβάρνα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά τους ως "κόφτες" σε διάταξη 4-2-3-1 θα κινούνται οι Σάκχοφ και Σιμάνσκι, σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Αλμπάνης και Γκαρσία, αριστερά και δεξιά αντιστοίχως.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις