Ολυμπιακοί Αγώνες: Επισκέφθηκε τους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό ο Σπύρος Καπράλος

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 09:49
UPD:09:52
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα 24ωρο πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφθηκε την ελληνική αποστολή που έχει καταλύσει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Με τον πρώτο που συναντήθηκε ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον οποίο συζήτησαν για τον προκριματικό που καλείται να δώσει το Σάββατο (24/07) ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, με τον πρόεδρο της ΕΟΕ να ζητά πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις που θα γίνουν τα αγωνίσματα της γυμναστικής.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γήπεδο, το δάπεδο είναι υπέροχο και είναι όλα πολύ καλά. Εκανα την προπόνηση στο πόντιουμ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα», του απάντησε ο Πετρούνιας, με τον Σπύρο Καπράλο να του εύχεται καλή επιτυχία. Του είπε παράλληλα πως θα βρεθεί το Σάββατο στο Ariake Gymnastics Center, για να παρακουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια του «άρχοντα των κρίκων».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε με τις κολυμβήτριες Αννα Ντουντουνάκη και Ντόρα Δράκου και στις οποίες επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Επίσης επισκέφτηκε το ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο της ελληνικής αποστολής και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής γιατρό Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως όλα κυλούν ομαλά, ενώ τηρούνται κανονικά οι διαδικασίες σχετικά με τους ελέγχους για Covid-19.

H διευθύντρια της ΕΟΕ Τένια Μαυροπούλου ανέλυσε στον κ. Καπράλο όλα τα λειτουργικά θέματα, τονίζοντας ότι έως τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα, παρά τα μέτρα για την πανδημία, να επισκεφτώ την ελληνική ομάδα στο Ολυμπιακό Χωριό. Ευτυχώς όλα πάνε καλά, οι αθλητές μας είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Όσους συνάντησα, τους ευχήθηκα καλή επιτυχία στον αγώνα τους και τους είπα ότι θα είμαι κοντά τους και θα τους παρακολουθώ. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, θα μας κάνουν υπερήφανους», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις