Φολέγανδρος: Στο κέντρο υγείας Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 09:10
UPD:10:19
INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Στο κέντρο υγείας Νάξου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 30χρονος δολοφόνος παρουσίασε επιληπτική κρίση και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του,

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι δικηγόροι του, Γιάννης Βλάχος και Τρύφωνας Κόλλιας, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο υγείας, επιβεβαίωσαν, εκτός κάμερας, πως ο 30χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει χθες λίγο μετά τις 18:00.

Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, δεν φαίνεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας όπως φαίνεται να υποστηρίζει μέσω των συνηγόρων του ούτε να είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν φαίνεται ούτε να είχε προηγηθεί επιληπτική κρίση.

Ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος υποστηρίζει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πράγμα που προκάλεσε την οργή του δικηγόρου της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, Αλέξη Κούγια, ο οποίος υπενθύμισε το περιστατικό με τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη και ζήτησε να μην συμβεί κάτι ανάλογο.

Ο 30χρονος επρόκειτο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, ο 30χρονος φέρεται να έχει πάρει εξιτήριο και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή