Ο Μέσι ευχαρίστησε έναν αιωνόβιο παππού που έχει καταγράψει κάθε γκολ του

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 20:39
REUTERS/MIGUEL LO BIANCO
A- A A+

Ο Χερνάν Μαστράντζελο, ένας 100χρονος παππούς στην Αργεντινή, έγινε viral αφού αποκαλύφθηκε ότι εδώ και χρόνια κρατούσε χειρόγραφες σημειώσεις για σχεδόν κάθε γκολ που σκόραρε ο τοπικός ήρωας και αστέρας της Βαρκελώνης Λιονέλ Μέσι.

Ο Μαστράντζελο, ένας επαγγελματίας κατασκευαστής σοκολάτας, έκανε χόμπι του να παρακολουθεί και να καταγράφει κάθε γκολ του Μέσι, κάτι που ανακοίνωσε ο εγγονός του Ζουλιάν στα κοινωνικά μέσα, εξάπτωντας το ενδιαφέρον τόσο των ανθρώπων, όσο και του ίδιου του επιθετικού.

Ο Μέσι, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα κερδίζοντας το Copa America με την Αργεντινή, ηχογράφησε και έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε βίντεο.

REUTERS/MIGUEL LO BIANCO

«Ήθελα να είχα σημειώσει όλα τα γκολ που έβαλε ο Μέσι», δήλωσε ο Μαστράντζελο στο Reuters. «Τον ακολούθησα και πάντα τον ακολουθούσα. Πάντα παρακολουθούσα τα παιχνίδια και αν δεν είχα χρόνο να τα παρακολουθήσω, ο εγγονός μου θα μου έλεγε για αυτά».

Ο αιωνόβιος παππούς, που δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστές, έγραφε σε χαρτί το όνομα της αντίπαλης ομάδας, την ημερομηνία και τον αριθμό των γκολ, καταγράφοντας περισσότερα από 700 που σημείωσε ο Μέσι όλα αυτά τα χρόνια.

REUTERS/MIGUEL LO BIANCO

Του αρέσει να τα ξανακοιτάζει με τη βοήθεια ενός μεγεθυντικού φακού.

Όταν η ιστορία έφτασε την στιγμή που ο Μέσι ήταν στο Copa América, ο εγγονός του Μαστράντζελο έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν συγγενή του αστέρα για να τον ευχαριστήσει και να στείλει το βίντεο.

REUTERS/RICARDO MORAES

«Γεια σου Χερνάν, προφανώς η ιστορία σου ήρθε σε εμένα. Μου φαίνεται τρελό, ούτε καν έχω σώσει τα γκολ με αυτόν τον τρόπο. Ήθελα να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και να σε ευχαριστήσω για αυτό που κάνεις», είπε ο Μέσι. 

Στο σπίτι του στο Carapachay, στα βόρεια προάστια του Μπουένος Άιρες, ο Μαστράντζελο ήταν έκπληκτος και συγκινημένος όταν έλαβε το μήνυμα.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους (ο Μέσι) είπε κάτι τέτοιο», είπε.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή