Νέα επίθεση Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση για τα ομόλογα

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007 14:29
A- A A+

Οξεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των ομολόγων εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε ημερίδα του κόμματος για τα άτομα με αναπηρία.

«Μας κάνουν τους ανίδεους, αλλά εμπαίζουν τους πολίτες. Αποποιούνται τις μεγάλες και αυταπόδεικτες πολιτικές ευθύνες για τη λεηλασία των δικών σας Ταμείων. Ρίχνουν το ανάθεμα στις τράπεζες, στους άπληστους χρηματιστές. Προσπαθούν να περιορίσουν τις ευθύνες στις Διοικήσεις των Ταμείων, αλλά είναι δικές τους οι ευθύνες», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Ποτέ στη μεταπολιτευτική περίοδο, δεν γνώρισε ο τόπος τέτοια υποκρισία, τέτοιον αυταρχισμό, τέτοιον εμπαιγμό και αλαζονεία, τέτοια αναισθησία, τέτοια ύβρη προς την ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

«Εμείς λέμε ξεκάθαρα. Φτάνει πια το ξήλωμα του κοινωνικού κράτους. Φτάνει πια η κλοπή του δημόσιου πλούτου, της περιουσίας των ασφαλιστικών Ταμείων με τα λεγόμενα σύνθετα ομόλογα και με τις χρυσές προμήθειες. Εμείς απαιτούμε. Φέρτε πίσω τα χρήματα των ασφαλιστικών Ταμείων, φέρτε πίσω τα χρήματα του ελληνικού λαού και κάντε το πριν από τις εκλογές. Πριν ο ελληνικός λαός, σας βάλει και πάλι στην αντιπολίτευση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή