Αραούχο: Δεν μπορώ να περιγράψω τη σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 13:56
UPD:14:06
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή στην ΑΕΚ δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο, που έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Ο Αραούχο, που φωτογραφήθηκε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι ένιωσε δέος όταν μπήκε στην «Αγία Σοφία», σχολιάζοντας πως θα αποτελέσει μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλη ομάδα.

«Είναι άλλη μία επιστροφή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού είχαν πει ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω θα είναι και η τελευταία. Μου είπαν ότι θα μείνω εδώ για πάντα και τήρησαν το λόγο τους», σχολίασε ο Αργεντινός επιθετικός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ένιωθα τον θαυμασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ και όσο δεν ήμουν εδώ. Υπάρχει μια σχέση θαυμάσια, εξαιρετική, δεν μπορώ να την περιγράψω», συνέχισε. 

Όσο για την υπόσχεσή του; «Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος».

Παρότι έκανε μόνο μια εβδομάδα προετοιμασία με τη Λας Πάλμας, «έκανα προπονήσεις σε όλη τη διάρκεια των διακοπών μου. Όταν μου ζητήσω ο προπονητής να βοηθήσω, είμαι έτοιμος να το κάνω».

Στην αναφορά του για το νέο γήπεδο, ο Αραούχο δεν είχε λόγια: «Μόλις έφτασα στο γήπεδο έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είναι καταπληκτικό το συναίσθημα».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να φανταστώ πώς θα είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους και ελπίζω το συντομότερο να παίξουμε εκεί και να τα δώσουμε όλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις