Ο Άρης ανακοίνωσε τον Φαμπιάνο

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:46
UPD:22:54
www.arisfc.com.gr
A- A A+

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην τουρκική Ντενίζλισπορ.

O Φαμπιάνο, γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 1991 στο Σάο Ζοζέ ντο Έστε της Βραζιλίας, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ΑΡΗ να ανέβει ακόμη ένα σκαλί τη νέα χρονιά. Η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει ότι εξελίσσεται συνεχώς και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί.

Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια του κόσμου από τη νέα σεζόν, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Από τη μεριά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τον ΑΡΗ με την εμπειρία μου και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ελπίζω να την απολαύσω. Ανυπομονώ να παίξω για την καινούργια μου ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις