Ήττα (0-1) για ΠΑΟΚ από την πιο έτοιμη Αϊντχόφεν

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:20
UPD:23:27
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στον πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε 0-1 στο Ρhilips Stadion από την Αϊντχόφεν.

Η ολλανδική ομάδα ήταν καλύτερη κι επαρκώς προετοιμασμένη δεδομένου, ότι ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την υπεροχή και στο 10΄ σκόραραν με κεφαλιά του Ζάχαβ, όμως το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) ως οφσάιντ.

Στο 25΄ η ολλανδική ομάδα είχε διπλή ευκαιρία με τον Μάριο Γκέτσε, ενώ στο ίδιο λεπτό δυνατό σουτ του Φαν Χίνκελ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα ο Μαντουεκέ με κοντινό σουτ, παραβίασε την εστία του Ζίβκοβιτς.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ολλανδική ομάδα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα γκολ, αν δεν είχε αξιόλογη παρουσία κι επεμβάσεις ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Στην επανάληψη και στο πρώτο τέταρτο οι Ολλανδοί διατήρησαν την υπεροχή και σε σύντομο διάστημα τρία διαδοχικά σουτ του Σανκαρέ αποκρούστηκαν από τον Πασχαλάκη, ενώ στο 63΄ έχασαν καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τόμας που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις