Όλα καλά για Ολυμπιακό πριν τη Νέφτσι, 3-0 τον Άρη

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:14
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Άκρως επιτυχημένη ήταν η τελευταία δοκιμή του Ολυμπιακού πριν τον πρώτο ευρωπαϊκού αγώνα του για το Β’ γύρο του Champions League, με τη Νέφτσι Μπακού.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε τον Άρη με 3-0 σε φιλικό αγώνα στο Φάληρο, αν και το σκορ αδικεί τους «κίτρινους», που ήταν καλοί επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαν δύο δοκάρια.

Ο Άρης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18΄, με τον Σάσα να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη, μετά από ωραίο γύρισμα του Μαντσίνι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνη με την μπάλα στα πόδια κι απείλησε ξανά στο 30΄, όταν από ωραίο συνδυασμό Σάκιτς, Μαντσίνι, Γκάμα το πλασέ του τελευταίου χτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

Πιο αποτελεσματικοί οι «ερυθρόλευκοι», πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 37΄ με τον Μαντί Καμαρά: από ωραίο συνδυασμό και γρήγορη κυκλοφορία η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού, που έκανε το 1-0 με άπιαστη κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 στο 42΄, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ελ Αραμπί ο Εμβιλά σούταρε με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δεξιό εξωτερικό φάλτσο, διπλασιάζοντας με θαυμάσια εκτέλεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάρτινς πέρασε και τους Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Χασάν αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 και συνεχίζοντας τις δοκιμές ενόψει Νέφτσι. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν άλλη μία ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 59΄, όμως ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά κι απέκρουσε.

Στο 78ο λεπτό ο Πιέρ Κουντέ με μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους και γύρισε την μπάλα προς τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζολάκης απέκρουσε ξανά το πλασέ του Μήτρογλου με το αριστερό, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις