Στο Βερολίνο το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2021-22

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 22:50
UPD:23:01
facebook.com/mercedesbenzarena
A- A A+

Το Βερολίνο θα φιλοξενήσει την τελική φάση (φάιναλ-4) της Ευρωλίγκας για τηξν αγωνιστική περίοδο 2021-22, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας θα υποδεχθεί για τρίτη φορά την καταληκτική φάση της διοργάνωσης στη Mercedes-Benz Arena, το διάστημα 27-29 Μαΐου 2022.

Οι προηγούμενες δύο ήταν το 2009 και το 2016. Η Γερμανία, μάλιστα, θα γίνει η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει δύο συνεχή φάιναλ-4, καθώς πέρυσι η τελική φάση διεξήχθη στην Κολωνία.

«Είναι πραγματική χαρά να ανακοινώσω ότι το φάιναλ-4 θα επισκεφθεί τη Γερμανία για δεύτερη διαδοχική χρονιά, επιστρέφοντας στο Βερολίνο, μία από τις πιο εμβληματικές πόλεις της Ευρωλίγκας», ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Γερμανία είναι μια από τις πιο σημαντικές στρατηγικές αγορές μας, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου ότι μετά το φάιναλ-4 της Κολωνίας, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν μαζί μας για τρίτη φορά στην υπέροχη Mercedes-Benz Arena για να απολαύσει ξανά την εμπειρία της Ευρωλίγκας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις