Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 24 Απριλίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ καταιγίδες το απόγευμα στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά και νότια, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και αργά το απόγευμα στη Θεσσαλία και τη Στερεά, θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στις νοτιότερες περιοχές ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Βορειο-Δυτικό Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια ηπειρωτικά και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Γενικά ασθενείς και στο Αιγαίο τοπικά βόρειοι μέτριοι. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή