Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα και το Βορειο-Δυτικό Αιγαίο, με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Δυτική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις στα βόρεια αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα βόρεια βορειοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Το βράδυ όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή