Παπαγιάννης: Ο κόουτς γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι

Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 05:28
UPD:07:29
Eurokinissi Sports

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE)

A- A A+

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σκέπασε τα καλάθια στον αγώνα με την Τουρκία και βοήθησε πολύ σε άμυνα κι επίθεση, προκειμένου η Εθνική ομάδα να ανακάμψει μετά την κακή πρώτη περίοδο κι εν τέλει να φτάσει στον τελικό του προολυμπιακού με θρίαμβο.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο κόουτς μάς εξήγησε στο ημίχρονο τι κάναμε λάθος και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο όντας πολύ επιθετικοί στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έτσι γυρίσαμε το ματς, πήραμε μια διαφορά και τη νίκη», σχολίασε ο ψηλός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο Παπαγιάννης έπλεξε το εγκώμιο του Ρικ Πιτίνο: «Ο κόουτς Πιτίνο γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, κάνει αυτή τη δουλειά κοντά 40 χρόνια και ήξερε τι να κάνουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θέλει προσπάθεια στην άμυνα και καλή επίθεση. Αυτό κάναμε και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε».

Για να καταλήξει ο Παπαγιάννης: «Είδαμε πολύ σε βίντεο την Τουρκία, έχουν πολύ καλούς παίκτες και κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή τους. Τώρα είμαστε στον τελικό, η Τσεχία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε, θα τους παρακολουθήσουμε σε βίντεο, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις