Ανανέωσε με Mercedes κι έγραψε Ιστορία ο Χάμιλτον

Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 12:59
UPD:13:06
Pool via REUTERS/DARKO VOJINOVIC
A- A A+

Ο επτά φορές ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, θα συνεχίσει να τρέχει για τη Mercedes έως και το 2023.

Ο Βρετανός πιλότος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα, όπως έκανε γνωστό η Mercedes λίγο πριν την έναρξη των προκριματικών του αυστριακού GP.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για δύο ακόμη χρόνια. Έχουμε επιτύχει τόσο πολλά, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να επιτύχουμε, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας», υπογράμμισε ο Χάμιλτον.

Με την ανανέωση της συνεργασίας ο Χάμιλτον θα συμπληρώσει έντεκα χρόνια με το συγκεκριμένο γκρουπ, που είναι η μεγαλύτερη περίοδος στα χρονικά για έναν οδηγό με την ίδια ομάδα.

«Η Mercedes-AMG Petronas F1 Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον, για να συνεχίσει μια σχέση που έχει γίνει η πιο επιτυχημένη μεταξύ ενός οδηγού και μιας ομάδας στην ιστορία της F1. Ο Λιούις θα είναι οδηγός της Mercedes το 2022 και το 2023», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις