Στο ίδιο κελί με τον Λαγό ζήτησε να μείνει ο Χρ. Παππάς

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 16:47
UPD:19:33
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Στις φυλακές Δομοκού μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βρίσκεται ο «νούμερο δύο» της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς. Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες από την Αντιτρομοκρατική στου Ζωγράφου και αφού οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, μετήχθη το απόγευμα στις φυλακές Δομοκού όπου παρελήφθη από τους υπαλλήλους.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Ο Παππάς αρχικά είχε ζητήσει από τον Εισαγγελέα να μην μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Τελικά εξέφρασε την επιθυμία να μείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

 Υπενθυμίζεται πως στον Δομοκό κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Στο Δομοκό βρίσκονται από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, οι Ν. Μιχαλολιάκος, Ι. Λαγός, Η. Κασιδιάρης.

Στις φυλακές,  με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, θα του γίνει μοριακός έλεγχος και ακολούθως θα μείνει για 14 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μετά θα μεταφερθεί σε κελί, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό, αν θα μείνει μόνος του ή με άλλο συγκρατούμενο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή