Πόλο: Στην τετράδα του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κορασίδων

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 16:21
UPD:16:22
EPA/Zsolt Szigetvary
A- A A+

Μεγάλη νίκη με 10-8 επί της Ιταλίας πέτυχε η Εθνική Κορασίδων, στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-15, που φιλοξενείται στο Σέντες της Ουγγαρίας.

Με τη σημερινή επιτυχία, η ομάδα των Ευτυχίας Καραγιάννη και Αλεξίας Καμμένου εξασφάλισε θέση στην τετράδα της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο, αρχής γενομένης από τον αυριανό (3/7, 19:00) ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Ουγγαρίας και Ολλανδίας.

Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3, αλλά στη συνέχεια η ελληνική ομάδα έκανε ένα εντυπωσιακό σερί 5-0, με εξαιρετική απόδοση στην άμυνα και την Αριάδνη Καραμπέτσου να σημειώνει τρία διαδοχικά γκολ στην τρίτη περίοδο.

Οι Ιταλίδες με τρία αναπάντητα τέρματα μείωσαν σε 9-7, αλλά οι νεαρές διεθνείς διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι στο τελευταίο οκτάλεπτο και κράτησαν τη νίκη.

Η σύνθεση της Εθνικής: Τσιάρα, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 3, Φουράκη 1, Δρακωτού, Πιοβάν 2, Κύρκου, Μπέτα, Παπαδοπούλου, Ευκαρπίδη 1, Κανελλοπούλου, Καραμπέτσου 3, Κωνσταντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις