RMC: «Για δύο χρόνια στην Παρί ο Σέρχιο Ράμος»

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 21:03
UPD:21:06
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (1/07) το ραδιοφωνικό γαλλικό δίκτυο RMC, οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τα προσεχή δύο χρόνια.

Τον περασμένο μήνα ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που είχε με τους «μερένγκες».

Μετά από 16 συναπτά έτη στο «Μπερναμπέου» κιι έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την «βασίλισσα», μεταξύ άλλων 4 Champions League και 5 τίτλους στην La Liga, ο 35χρονος έκανε πράξη τα λόγια του να συνεχίσει ν΄ αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.  

Προς το παρόν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει υπογράψει τον Ολλανδό διεθνή μέσο, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην γκολκίπερ της Μίλαν, Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα και με τον δεξιό μπακ της Ίντερ, Αχράφ Χακίμι.

Ο Ράμος έχασε σημαντικό μέρος της περασμένης περιόδου «χτυπημένος» από τραυματισμούς, ενώ τέθηκε εκτός από την Εθνική Ισπανίας στο τρέχων Euro.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις