Λαπόρτα: Οι αγγλικές ομάδες θα μετανιώσουν γρήγορα για τη Super League

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 19:15
UPD:19:21
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Ο Ζουάν Λαπόρτα παραμένει πιστός στο εγχείρημα της Super League και στέλνει μήνυμα στους συλλόγους που αποσύρθηκαν από το πρότζεκτ.

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Onda Cero, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι οι αγγλικές ομάδες «αργά ή γρήγορα θα μετανιώσουν για την απόφαση που έλαβαν για τη Super League»

Η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους τρεις συλλόγους, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, οι οποίοι δεν έχουν βγει ακόμη επίσημα από το έργο που σχεδιάστηκε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ περίπλοκη οικονομική κατάσταση: δεν υπάρχουν χρήματα, άρα κάτι πρέπει να μετακινηθεί ή να αλλάξει», δήλωσε ο Λαπόρτα για άλλη μια φορά, αναφέροντας τους λόγους που οδήγησαν στην «απόσχιση» από την UEFA.

Τέλος, ο πρόεδρος έστειλε ένα μήνυμα στον επικεφαλής της ισπανικής Λίγκας (LaLiga) Χαβιέρ Τεμπάς, που σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε πολύ επικριτικά απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, για τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ.

«Πρέπει να λάβει υπόψη ότι η Super League δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο τη Liga. Η Μπαρτσελόνα θα θέλει να αγωνίζεται για τον τίτλο κάθε χρόνο», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις