Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Χέρβι

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 18:14
UPD:18:38
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

«Ζεστάθηκε» η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μετά τον Κέντρικ Πέρι, οι «πράσινοι» απέχουν μία ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με έναν ακόμη Αμερικανό, τον 24χρονο φόργουορντ, Κέβιν Χέρβι.

Ο νεαρός παίκτης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Τον γνωρίζει καλά ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος, όπως και στην περίπτωση του Πέρι, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας προπονητής έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένους παίκτες και ένας από αυτούς που βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητές του, είναι ο Κέβιν Χέρβι με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ.

Ο ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με αποτέλεσμα να τεθεί αντίπαλος με το νυν τεχνικό του «τριφυλλιού», ο οποίος εκείνο το διάστημα  εργαζόταν στην Ούνιξ Καζάν.

Ως εκ τούτου ο προπονητής του Παναθηνασϊκού γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Χέρβι, τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και φυσικά τις απαιτήσεις του για ν΄ αφήσει το Κράσνονταρ και να έρθει για μόνιμη εγακτάσταση στην Αθήνα.

Επιλέχθηκε στο νούμερο 57 του ντραφτ το 2018. Τη σεζόν που ακολούθησε ο Χέρβι έπαιξε στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της G-League, ενώ την περίοδο 2019/2020 φόρεσε και την φανέλα των Θάντερ στο ΝΒΑ (1.7 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ ανά 5.2 λεπτά σε 10 αγώνες).

Πέρυσι είχε 12.4 πόντους (54% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο, 76% στις βολές), 6.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 13.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:57 σε 17 αγώνες του EuroCup.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο Αμερικανό, αρκετα αθλητικό, με καλό περιφερειακό σουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις