Παναθηναϊκός: Σενάριο για Τεσίγιο

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 14:54
UPD:14:55
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Μεταγραφικό σενάριο από την Κολομβία προέκυψε στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με αυτό ένας από τους παίκτες που εξετάζονται για την θέση του αριστερού στόπερ είναι ο και ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός, Γουίλιαμ Τεσίγιο.

Προς το παρόν από την πλευρά του συλλόγου δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνηγορούν ότι όντως οι «πράσινοι» κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, αν και ο παίκτης φαίνεται να διαθέτει ένα αρκετά καλά στοιχεία.

Ο πολύπειρος αμυντικός από σήμερα (01/07) είναι ελεύθερος απ' τη μεξικανική Λεόν, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (111 ματς, 5 γκολ, 6 ασίστ).

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται στη Βραζιλία μαζί με την Εθνική Κολομβίας και συμμετέχει στο Copa America, έχοντας αγωνιστεί (ως αριστερός μπακ) και στα τέσσερα ματς της ομάδας του στο τουρνουά (με Ισημερινό, Βενεζουέλα, Περού, Βραζιλία).

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Τεσίγιο κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στο Μεξικό με τη Λεόν, ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Λίγκας.

Πριν μετακομίσει στο Μεξικό το 2018 στη Λεόν, αγωνίστηκε μόνο στην Κολομβία και συγκεκριμένα στις Ιντεπεντιέντε, Τζούνιορ και Ντεπόρτες Κουίντιο, με τη δεύτερη να πανηγυρίζει τον τίτλο το 2015.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις