ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Αθήνα με λοίμωξη ο Στάνκοβιτς, μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 14:03
UPD:14:05
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς προέκυψε στην ΑΕΚ, ενώ όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (1/07), μέλος της αποστολής των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Τα πρώτα εμπόδια στην προετοιμασία της ΑΕΚ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να καλείται ν΄ αντιμετωπίσει δύο προβλήματα που προέκυψαν.

Το πρώτο αφορά τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ της Ένωσης, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος «χτυπήθηκε» από λοίμωξη και θα πρέπει άμεσα να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

Για το λόγο αυτό ο έμπειρος παίκτης κρίθηκε απαραίτητο να επιστρέψει στην Αθήνα, από τη στιγμή που η αντιβίωση που λάμβανε τα τελευταία 24ωρα δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Από κει και πέρα στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης που έγιναν για κορωνοϊό, ένα από τα μέλη της αποστολής βρέθηκε θετικό. Ανέσως ενεργοποιήθηκαν τα σχετικά πρωτόκολλα και το άτομο αυτό απομονώθηκε.

Να σημειωθεί εδώ ότι ολοκληρώθηκε και ο εμβολιασμός όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά του Covid-19 με μονοδοσικό εμβόλιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις