Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένη στην υπόθεση Λάιτι

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 13:59
A- A A+

Την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον Ντέιβιντ Λάιτι στην Βιλερμπάν καταβάλλει ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Τόνι Πάρκερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού, σε βαθμό που η μεταγραφή του να θεωρείται τελειωμένη, ωστόσο, ο Τόνι Πάρκερ κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την «χαλάσει».

Ο  33χρονος Λάιτι ολοκλήρωσε και MVP του τελικού του γαλλικού πρωταθλήματος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα έχει βρει με τους Πειραιώτες, όντας ο «εκλεκτός» του Γιώργου Μπαρτζώκα για να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος από την περιφέρεια.

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, όμως, έχει ήδη ζητήσει την αρωγή του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση και να πείσει τον παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Είμαι περισσότερο από πεπεισμένος. Θέλει να μείνει. Το συζητήσαμε με τον Ζαν Μισέλ Ολά και θα βρούμε λύσεις», υποστήριξε ο Τόνι Πάρκερ για το μέλλον του Λάιτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έτοιμοι να καταβάλλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αμερικανού για να τον φέρουν στην Ελλάδα, αλλά πλέον η κατάσταση διαφοροποιείται, μιας και οι άνθρωποι της Βιλερμπάν θα κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να μείνει στην ομάδα και την επόμενη περίοδο.

Το αν αυτή η κατάσταση είναι ένα παιχνίδι τακτικής των ανθρώπων της Βιλερμπάν, θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπως επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του Ολυμπιακού σε μία υπόθεση που θεωρείτο τελειωμένη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις