Πρώτη ήττα σε φιλικό για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 21:14
UPD:21:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Μετά από δύο νίκες στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους επί των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0), ο Ολυτμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Κουφστάιν με 3-0 από την Σάλτσμπουργκ, στο πιο δυνατό τεστ που έχει δώσει έως τώρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές και δοκιμές στην ενδεκάδα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίωρο.

Έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Μασούρα (8’) και Καμαρά (20’), χωρίς να σκοράρουν. Η αυστριακή ομάδα αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας και το παιχνίδι.

Στο 33’ από φάουλ του Γιανούζοβιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ελ Αραμπί που βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Τζολάκη, ενώ στο 35’, ο Νίκο Καπάλντο επιχείρησε σουτ λίγο έξω απ' την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας των Πειραιωτών.

Η κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 43΄ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 60’ ο Μασούρας είχε ακόμη μία καλή στιγμή, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον γκολκίπερ της Σάλστμπουργκ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Αντεγέμι, ο οποίος είχε και δυνατό σουτ στο δοκάρι στο 90’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Kεν, Κοϊτά (34’ Σούτσιτς), Κγιέργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σόλετ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Όκαφορ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Αντεγέμι, Κρίστενσεν, Μπέρνεντερ, Αντάμου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (66’ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (66’ Λαλά), Σεμέδο (46’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος (66’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48’ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (66’ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (66’ Κουντέ), Πέπε (66’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς (66’ Αλγκασίμ Μπα), Μασούρας (66’ Τσούμιτς), Αραμπί (66’ Βρουσάι).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις