Ραγδαίες οι εξελίξεις με Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 12:27
UPD:12:30
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Την ύστατη προσπάθεια για να διατηρήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού καταβάλλει η διοίκηση των «πρασίνων», με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Το βράδυ της Δευτέρας (28/06) έγινε νέα συνάντηση των ανθρώπων της ΚΑΕ με τον εκπρόσωπο του διεθνούς φόργουορντ, στον οποίο κατατέθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη, ενώ του παρουσιάστηκε το πλάνο της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Με δεδομένο ότι ο νέος προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Παπαπέτρου και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του «τριφυλλιού», οι διοικούντες κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», παρουσιάζοντάς του ένα project βάσει του οποίου ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί σαφώς πιο ανταγωνιστικός στην Euroleague της σεζόν 2021/2022, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου λογικά θα επιστρέψει και ο Ολυμπιακός στην Basket League.

Ο Παπαπέτρου από την πλευρά του δεν βάζει ως προτεραιότητα το οικονομικό, αλλά τη δημιουργία μίας ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη. 

Σύμμαχος των διοικούντων στην προσπάθειά τους είναι η απουσία κάποιας πειστικής πρότασης από άλλη ομάδα για τον Παπαπέτρου και φυσικά η διάθεση που δείχνει ο ίδιος ο παίκτης για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, στην τελευταία συνάντηση, ζήτησε άμεσα απάντηση από τον Παπαπέτρου, καθώς από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Σε περίπτωση παραμονής του και σε συνδυασμό με την παρουσία του Παπαγιάννη και την «ελληνοποίηση» του Σαντ Ρος, ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του θα έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το που θα κινηθούν στην αγορά, με την προτεραιότητα στις θέσεις «1» και «4», αλλά και στην πλαισίωση του Παπαγιάννη στην θέση «5».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις