Δεύτερη νίκη στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 21:50
UPD:21:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Δεύτερη σερί νίκη, με το ίδιο μάλιστα, σκορ, πέτυχε ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας που δίνει στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Μετά την Βόλφσμπεργκερ, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 1-0 και της Κράσνονταρ, σε αγώνα που τελείωσε πρόωρα και συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης.

Το γκολ του Σουρλή στο 81ο λεπτό έκρινε το δεύτερο τεστ των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στο Κούφτσαϊν, απέναντι στην ρωσική Κράσνονταρ. μετά από ένα πρώτο μέρος στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες, στην επανάληψη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κάτι που είχε κάνει η Κράσνονταρ στο 14΄ με τον Καμπελά, ωστόσο το γκολ δε μέτρησε μιας και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρώσοι μπήκαν πιο δυνατά, εκμεταλλευόμενοι τις εκτεταμένες αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος άλλαξε και σε αυτό το ματς ολόκληρη την ενδεκάδα.

Στο 49΄ ο Ιλίν και στο δίλεπτο 50΄-51΄ ο Καμπελά απείλησαν την εστία του Κρίστινσον, με τον Ισλανδό να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στην τρίτη η κεφαλιά του Καμπελά έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 75΄ ο Μαρτίνς έριξε στο ματς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πιερ Κουντέ. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε να παίξει αρκετή ώρα, λόγω της πρόωρης λήξης του φιλικού, πριν καν συμπληρωθεί το 85ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, κατάφερε να σκοράρει στο 81'. Σε αντεπίθεση της ελληνικής ομάδας, ο Ελ Αραμπί έδωσε στον Σουρλή κι ο τελευταίος είχε εύκολο έργο με τον Αγκάτσεβ εξουδετερωμένο.

Περίπου τέσσερα λεπτά μετά ο αγώνας ολοκληρώθηκε, πρόωρα, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, η οποία είχε ξεκινήσει περίπου από το 60ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βαλπουενά, Χασάν.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Πέπε, Σουρλής, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Τικίνιο

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις